Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Zit-sta hoekbureaus

Bent u op zoek naar een zit-sta bureau, maar biedt het ‘normale’ rechte model te weinig ruimte voor u? Dan zijn onze zit-sta hoekbureaus de oplossing! Door de extra aanbouw, bieden deze hoekbureaus namelijk meer dan ruimte zat – en profiteert u tegelijkertijd van de voordelen van het zit-sta bureau. Op deze pagina vindt u ons assortiment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Zit-sta hoekbureau kopen

Wilt u uw kantoor uitrusten met een ruim, ergonomisch bureau? Hebben uw medewerkers meer ruimte nodig dan de standaard bureaus bieden? En wilt u daarnaast zorgen voor een gezonde, verantwoorde werkplek? Onze zit-sta hoekbureaus bieden de oplossing. Deze bureaus zijn een flink stuk ruimer dan de rechte bureaus in ons assortiment, doordat ze een extra aanbouw bevatten. Ideaal om in een hoek in uw kantoor te plaatsen – of juist twee hoekbureaus tegenover elkaar voor een mooi werkeiland.


Wat zijn de voordelen van een zit-sta hoekbureau?

Naast de extra ruimte van het hoekbureau, kunnen we nog veel meer voordelen van het zit-sta hoekbureau benoemen. Zo biedt een zit-sta hoekbureau de mogelijkheid van een dynamische werkhouding. Te veel zitten zorgt er namelijk voor dat de doorbloeding in uw lichaam verslechtert. Het afwisselen van zittend werken met een staande werkhouding, zorgt voor een betere doorbloeding, maar ook voor minder rug- en nekklachten, een verbeterde concentratie en meer energie. Gezonde werkplekken op uw kantoor, dus.


Waarom een bureau met hoek?

Extra werkruimte is natuurlijk al erg fijn, maar het extra grote werkblad van het hoekbureau kan voor meerdere doelen dienen. Zo kunt u onder de aanbouw een ladenblok plaatsen voor extra opbergruimte, of gebruikt u de hoek als aanlandplek voor een overleg met uw collega’s. Onze sta bureaus met hoek zijn standaard uitgerust met drie poten voor extra stevigheid. Daarnaast maakt dit het ook mogelijk om het gehele hoekbureau in hoogte te verstellen. Bovendien kunt u hierdoor zelf kiezen aan welke kant van het bureau u de aanbouw wilt plaatsen: kiest u voor een links of rechtsmodel?


Welke functionaliteiten hebben de zit-sta hoekbureaus?

Eenvoudig afwisselen tussen zitten en staan door de geluidloze en snelle hoogteverstelling, een maximale draagkracht van 150kg, en een hoogteverstelling die voldoet aan de NPR-richtlijnen. Stuk voor stuk voorbeelden van functionaliteiten waar de zit-sta hoekbureaus aan voldoen. Twijfelt u of u wel voldoende gebruik gaat maken van het staand werken? In het LED-display is een alarmfunctie toegevoegd die u er aan herinnert wanneer het tijd is om van houding te wisselen. Dat voorkomt dat de dag voorbij vliegt zonder ook maar één keer te hebben gestaan.


Stel uw vragen of kom langs!

Natuurlijk snappen we het ook als u eerst nog even wilt bekijken of zo’n zit-sta bureau wel bij u past. U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer om onze zit-sta bureaus uit te testen. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen en met al uw vragen over onze bureaus terecht. We helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.