Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Zit-sta hoekbureaus

Bent u op zoek naar een ruim en ergonomisch zit sta hoekbureau voor uw kantoor? Ontdek onze zit sta hoekbureaus, die met extra aanbouw meer werkruimte bieden dan standaard bureaus. Ideaal voor een gezonde werkomgeving, in een hoek geplaatst of als fraai werkeiland met twee tegenover elkaar.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Wat zijn zit sta hoekbureaus?

Een zit sta hoekbureau biedt de mogelijkheid om af te wisselen tussen zitten en staan tijdens het werk. Dankzij de hoekvorm heeft het bureau extra werkoppervlak, waardoor een ergonomische opstelling van uw monitor en toetsenbord mogelijk is. De verstelbare hoogte van het bureau past zich aan uw lengte en voorkeur aan. Dit kan rug- en nekklachten verminderen, de bloedsomloop bevorderen en het energieniveau verhogen. Gebruik van een zit sta hoekbureau creëert een ergonomische werkplek die RSI-klachten kan helpen voorkomen.


Wat zijn de voordelen van zit sta hoekbureaus?

Een zit sta hoekbureau biedt diverse gezondheids- en productiviteitsvoordelen. Het afwisselen tussen zitten en staan kan gezondheidsproblemen zoals obesitas, diabetes en rugpijn verminderen. Het veranderen van houding bevordert een betere lichaamshouding en verhoogt energieniveaus, wat de concentratie en productiviteit kan verhogen. Staand werken verbetert de bloedcirculatie, vermindert vermoeidheid en bevordert zuurstoftoevoer naar de hersenen. Het biedt ook meer werkruimte en flexibiliteit voor verschillende taken en werkstijlen, waardoor het bijdraagt aan een gezondere en productievere werkomgeving.


Wat zijn de verschillen tussen zit sta hoekbureaus en standaard bureaus?

Een zit sta hoekbureau is in hoogte verstelbaar, waardoor gebruikers kunnen kiezen tussen zitten en staan tijdens het werken, terwijl een standaard bureau meestal een vaste hoogte heeft. Het zit sta hoekbureau biedt meer flexibiliteit omdat het kan worden aangepast aan de behoeften en voorkeuren van verschillende gebruikers. In tegenstelling hiermee biedt een standaard bureau deze flexibiliteit niet. Beide soorten bureaus zijn ontworpen om efficiënt gebruik te maken van hoekruimtes in een kamer, wat handig kan zijn bij beperkte werkruimte.


Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Bij het overwegen van een zit sta hoekbureau is het belangrijk om de beschikbare ruimte nauwkeurig te meten. De afmetingen van de hoek waarin het bureau wordt geplaatst en de ruimte voor beweging zijn van essentieel belang. Een typisch zit sta hoekbureau biedt extra werkoppervlak in vergelijking met standaard rechte bureaus, waardoor het ideaal is voor het plaatsen van meerdere monitors en andere benodigdheden.


Voldoende bewegingsruimte

Daarnaast is voldoende bewegingsruimte rondom het bureau van groot belang, vooral als u regelmatig tussen zitten en staan wisselt. Houdt rekening met minimaal 90 cm vrije ruimte aan elke zijde van het bureau voor comfortabel gebruik zonder belemmeringen. Met deze nauwkeurige metingen bent u verzekerd van een ergonomische en productieve werkplek die perfect past in uw kantoor of werkruimte.


Tips voor het kiezen van de juiste zit sta hoekbureaus

 • Hoekconfiguratie: Bij het kiezen van een zit sta hoekbureau is het essentieel om rekening te houden met de beschikbare ruimte en het beoogde gebruik. Meet nauwkeurig de hoek waarin het bureau wordt geplaatst en overweeg welke hoekconfiguratie het beste past bij uw kantoorindeling.

 • Draagvermogen: Controleer altijd het draagvermogen van het bureau, vooral als u van plan bent om meerdere monitors of andere zware apparatuur op het bureau te plaatsen. Kies een bureau met een draagvermogen dat past bij uw behoeften en gebruik.

 • Bediening: Een zit sta hoekbureau kan worden aangepast met een hoog-laag display of een memorydisplay. Met een memorydisplay is het mogelijk om uw gewenste zit- en stahoogte eenvoudig op te slaan. Dit betekent dat u niet telkens op zoek hoeft te gaan naar de juiste werkhoogte.

Welke accessoires zijn geschikt voor een efficiënte werkplek?

Maak uw zit sta hoekbureau compleet met onze handige en praktische aanvullende accessoires. Deze accessoires zijn ontworpen om uw werkruimte functioneler te maken, waardoor uw optimaal kunt profiteren van uw bureau. Ontdek hieronder een selectie van onze populaire accessoires:

 • Monitorarmen: Verbeter de ergonomie van uw werkplek door monitorarmen toe te voegen aan uw zit sta hoekbureau. Monitorarmen helpen bij het optimaliseren van de kijkhoek en het verminderen van nek- en oogbelasting.

 • Kabelmanagement: Houd uw werkruimte georganiseerd en veilig met effectief kabelmanagement. Kies voor kabelgoten of -clips om kabels netjes weg te werken en struikelgevaar te verminderen.

 • Bureaustoel: Combineer uw zit sta hoekbureau met een bureaustoel voor een complete ergonomische werkplek. Een goede bureaustoel biedt ondersteuning aan uw rug en bevordert een gezonde zithouding tijdens het werken.

 • Ladekasten: Voeg extra opbergruimte toe aan uw zit sta hoekbureau met onze ladekasten. Bewaar belangrijke documenten, kantoorbenodigdheden en persoonlijke spullen binnen handbereik, terwijl uw werkoppervlak netjes en opgeruimd blijft.

Bekijk nu ons assortiment

Bij Officetopper begrijpen we de waarde van een flexibele werkplek voor zowel productiviteit als welzijn. Daarom hebben we een assortiment samengesteld van ergonomisch verantwoorde zit sta hoekbureaus die goed passen in elke kantoorinrichting. Verbeter uw werkdag en verhoog uw productiviteit met onze zit sta hoekbureaus. Ontdek ons aanbod en transformeer uw werkplek naar een gezondere omgeving die aan uw behoeften voldoet. Kies voor de kwaliteit en innovatie van Officetopper om uw werkervaring naar een hoger niveau te tillen!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.