Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Elektrisch verstelbare zit-sta bureaus

Wilt u zorgen voor gezonde en ergonomische werkplekken in uw kantoorruimtes? Met de elektrisch verstelbare zit-sta bureaus wordt afwisselen tussen zittend en staand werken erg eenvoudig gemaakt. Deze bureaus zijn namelijk met één druk op de knop in hoogte te verstellen, door middel van de motor(en) in het onderstel. Benieuwd naar de mogelijkheden? U bekijkt ze op deze pagina.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau kopen

Bent u op zoek naar manieren om uw productiviteit te verhogen? Hecht u veel waarde aan een gezonde werkomgeving? Ontdek dan onze collectie elektrische zit sta bureaus. Deze bureaus maken het eenvoudig om tussen zitten en staan te wisselen, waardoor uw rug belasting vermindert en comfortabeler kunt werken.


De voordelen van een elektrisch zit-sta bureau

Hoewel zitten de standaard werkhouding is voor kantoorbanen, kan langdurig zitten leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, zoals rug- en nekpijn. Elektrische zit sta bureaus bieden een eenvoudige oplossing om uw houding te variëren. Met slechts één druk op de knop kunt u de hoogte van de bureaus aanpassen, waardoor u de ideale houding kunt vinden die past bij uw lichaamslengte. Hieronder worden de voordelen toegelicht:

 • Gemakkelijke hoogteverstelling, waardoor ze toegankelijk zijn voor iedereen.
 • Snelle en stille aanpassingen naar de juiste hoogte
 • Optionele display met geheugenstanden voor een eenvoudige overgang naar uw gewenste voorkeursstand
 • Een werkplek voor meerdere mensen/werknemers

Elektrische zit sta bureaus kopen? Let op deze belangrijke factoren!

Elektrisch zit sta bureaus zijn waardevolle investeringen voor uw gezondheid en productiviteit. Met zoveel modellen in ons assortiment, kan de keuze overweldigend zijn. Maar waar moet u precies op letten? Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

 1. Verstelbaarheid:

Zorg ervoor dat het elektrisch zit sta bureau verstelbaar is tot een comfortabele hoogte voor zowel zittend als staand werken. Houd rekening met uw lichaamslengte en de gewenste ergonomische positie.

 1. Stabiliteit:

Een stabiel elektrisch zit sta bureau is belangrijk, vooral wanneer u staand werkt. Kies voor een stevig frame en onderstel met een hoog draagvermogen.

 1. Werkoppervlak:

Kies een blad met voldoende oppervlakte voor uw beeldscherm, toetsenbord, muis en andere benodigdheden. Denk aan extra opties zoals kabelgoten voor een georganiseerde werkplek.

 1. Extra functies:

Sommige elektrische zit sta bureaus bieden handige extra's, zoals: geheugenfuncties voor favoriete hoogtes, USB-poorten voor het opladen van apparaten en kabelmanagementsystemen.

 1. Ontwerp:

Kies een elektrisch zit sta bureau dat past bij uw kantoorinrichting en uw persoonlijke stijl. Bij Officetopper zijn er diverse kleuren, materialen en afwerkingen beschikbaar.

 1. Budget:

Bepaal hoeveel u wilt uitgeven aan een elektrisch zit sta bureau. Vergelijk prijzen en functies van verschillende modellen om de beste keuze te maken.

Maak een weloverwogen keuze voor uw elektrisch zit sta bureau en creëer zo een ergonomische en productieve werkomgeving die aan al uw behoeften voldoet.


Welke varianten elektrisch verstelbare zit sta bureaus zijn er beschikbaar?

Ons assortiment omvat diverse modellen van elektrisch verstelbare zit sta bureaus. We bieden elektrische zit sta bureaus, elektrische zit sta duo bureaus en elektrische zit sta hoekbureaus aan, met een breed scala aan kleur- en onderstelopties. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit bureaus met een T-poot, wangenonderstel, H-poot of C-poot. Bovendien kunt u afzonderlijk de kleuren voor zowel het onderstel als het blad bepalen, zodat u het bureau volledig naar uw persoonlijke smaak kunt aanpassen.


Vind uw ideale werkhouding

Onze elektrische zit sta bureaus bieden verschillende hoogte-instellingen, van 65 cm voor zitten tot ongeveer 130 cm voor staan. Deze variatie zorgt voor comfortabele en ergonomische werkhoudingen, ongeacht uw lengte. Het gemakkelijk aanpassen van de hoogte bevordert een dynamische werkomgeving, waarin u gemakkelijk kunt afwisselen tussen zitten en staan. Dit draagt bij aan uw fysieke gezondheid, mentale alertheid en productiviteit. Kies bij het juiste bureau voor een verstelbaarheidsrange die past bij uw behoeften.


Kies de juiste draagkracht

Bij het kiezen van elektrische zit sta bureaus is het draagvermogen essentieel. Dit geldt vooral wanneer u zware apparatuur wilt plaatsen. Onze elektrische zit sta bureaus bieden een draagcapaciteit tot 150 kg, wat ruimte biedt voor monitors, computers en meer zonder problemen. Een stevig draagvermogen zorgt voor stabiliteit en flexibiliteit in uw werkruimte. Overweeg het totale gewicht van de items om een soepele verstelling te garanderen. Kies het juiste bureau voor een ergonomische werkplek die aan uw behoeften voldoet.


Verkrijgbaar in diverse formaten

Officetopper heeft elektrische zit sta bureaus in verschillende maten. De kleinste variant is 120x80 cm, perfect voor compacte werkruimtes of thuiskantoren. Ook zijn er afmetingen van 140x80 cm en 160x80 cm beschikbaar. Voor ruimere werkplekken bieden we grotere modellen aan, van 180x80 tot 200x80 cm. Ideaal voor uitgebreide werkplekken met meerdere monitoren of apparatuur.


Tips voor het kiezen van de juiste afmeting

Bij het kiezen van elektrische zit sta bureaus is het van belang om niet alleen te letten op de beschikbare ruimte. Ook moet u nadenken over hoe deze ruimte op de bureaus gebruikt zal worden. Denk aan de benodigde apparatuur binnen handbereik, zoals computers, printers en schrijfmaterialen. Zorg ervoor dat de bureaus groot genoeg zijn voor een comfortabele en georganiseerde werkplek. Naast de lengte en breedte is ook de diepte van de bureaus van belang.


Wat zijn de diverse soorten bedieningspanelen die worden gebruikt voor elektrische zit sta bureaus?

Onze elektrische zit sta bureaus zijn voorzien van verschillende bedieningspanelen die de hoogteverstelling regelen. Deze panelen worden geleverd door diverse merken en leveranciers en zijn over het algemeen onder te verdelen in twee categorieën: panelen zonder geheugenfunctie en panelen met geheugenfunctie. Het belangrijkste verschil tussen beide is de mogelijkheid om verschillende hoogtes op te slaan op het bedieningspaneel.


Bedieningspanelen met geheugenfunctie

De meer geavanceerde panelen, met geheugenfunctie, bieden extra functionaliteiten. Naast de standaard omhoog en omlaag knoppen beschikken ze over drie extra knoppen waarmee u hoogtes kunt opslaan. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een zit- en stahoogte in te stellen voor uw eigen werkplek, zodat het bureau altijd op de juiste hoogte staat.


Bedieningspanelen met alarmfunctie

Sommige bedieningspanelen gaan nog een stap verder, zoals onze eigen Arbo NPR Flex. Deze varianten zijn voorzien van een alarmfunctie. Met de alarmfunctie stelt u een timer in, vergelijkbaar met een wekker. Na de ingestelde tijd, bijvoorbeeld 30 minuten, gaat het alarm af als herinnering om te gaan staan of van houding te veranderen. Dit bevordert een gezondere werkomgeving en helpt u om afwisselend te zitten en te staan.

 

Wilt u meer weten over hoe dit precies werkt? Bekijk dan de onderstaande video waarin we de geheugenfunctie van onze Arbo zit sta bureau NPR Flex toelichten.


Op zoek naar deskundig advies?

De keuze voor een nieuw elektrisch zit sta bureau kan overweldigend zijn, met talloze modellen, kleuren en stijlen om uit te kiezen. Maar geen zorgen, wij zijn er om te helpen!  Of u nu een elektrisch zit sta bureau, een duo zit sta bureau of een slingerverstelbare bureau zoekt, ons assortiment heeft voor elk wat wils. Twijfelt u over de beste stijl voor uw interieur? Onze medewerkers adviseren u graag.


Neem contact op of bezoek onze showroom!

Bezoek onze showroom in Raamsdonksveer en probeer verschillende modellen uit. Onze medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij uw keuze. Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Liever online winkelen? Ontdek ons volledige assortiment elektrische zit sta bureaus op onze website, waar u kunt filteren op kleur, afmetingen, draagkracht en meer. Zo vindt u zeker het perfecte bureau voor uw werkplek. Vragen? Neem contact met ons op. We helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.