Navigatie
 • Bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
 • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Elektrisch verstelbare zit-sta bureaus

Wilt u zorgen voor gezonde en ergonomische werkplekken in uw kantoorruimtes? Met de elektrisch verstelbare zit-sta bureaus wordt afwisselen tussen zittend en staand werken erg eenvoudig gemaakt. Deze bureaus zijn namelijk met één druk op de knop in hoogte te verstellen, door middel van de motor(en) in het onderstel. Benieuwd naar de mogelijkheden? U bekijkt ze op deze pagina.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau kopen

Wilt u de productiviteit op de werkvloer verhogen? Staat gezondheid hoog in het vaandel? En bent u sowieso al op zoek naar nieuwe werkplekken voor uw kantoor? Dan zijn de elektrisch verstelbare zit-sta bureaus zeker een aantrekkelijke optie. Met deze bureaus wisselt u eenvoudig af tussen zittend en staand werken, waardoor u de statische belasting van uw ruggenwervel vermindert.


De voordelen van een elektrisch zit-sta bureau

Met een elektrisch zit-sta bureau wisselt u dus eenvoudig tussen verschillende werkhoudingen. Dit zorgt niet alleen voor minder rug- en nekklachten: ook verbetert het de productiviteit en energie van uw medewerkers. Onze zit-sta tafels zijn beschikbaar als elektrisch model en als slingerverstelbare variant. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken tussen deze twee soorten? We lichten de voordelen van een elektrisch zit-sta bureau graag voor u toe.

Een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau is:

 • Eenvoudig in hoogte te verstellen en daardoor laagdrempelig
 • Snel en geruisloos op de juiste hoogte
 • Inclusief optionele display met geheugenstanden, waardoor u eenvoudig wisselt naar de door u gewenste stand
 • Een werkplek voor meerdere mensen/werknemers

 

Laagdrempelig in gebruik

Doordat u letterlijk met één druk op de knop wisselt van houding, is dit zit-sta bureau extra gemakkelijk in gebruik. Dit zorgt ervoor dat het bureau sneller gebruikt wordt. Daarmee is het een aantrekkelijke optie in uw kantoor. Het paneel met geheugen display, dat bij enkele bureaus standaard inbegrepen is – en bij andere bureaus optioneel toe te voegen is, draagt bij aan dit gebruiksgemak. Door het opslaan van de door u gewenste zit- en stastand, is het wisselen tussen beide posities eenvoudiger dan ooit.


Beschikbaar in verschillende varianten

Of u nu zoekt naar een elektrisch bureau voor twee personen, of juist voor een enkel persoon: in onze collectie vindt u zowel enkele als duo-bureaus. Tevens kunt u ook kiezen uit diverse kleuren en soorten onderstellen; kiest u voor een T-poot met open karakter of juist voor het wangenonderstel dat zorgt voor een opgeruimde werkomgeving? Doordat u de kleuren voor zowel het onderstel als het blad apart van elkaar kunt bepalen, stelt u bovendien het bureau geheel naar smaak samen.


Diverse bedieningspanelen

Een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau is altijd voorzien van een bedieningspaneel waarmee het bureau in hoogte wordt versteld. Er zijn verschillende panelen van diverse leveranciers en merken. Echter zijn de besturingen op te delen in twee categorieën. Er zijn namelijk panelen zonder geheugenstanden en de luxere panelen met geheugenstanden. Het verschil zit dus in de mogelijkheid om verschillende hoogtes op te slaan op het paneel. De bediening bestaat dan niet alleen uit de omhoog en omlaag knoppen. Deze is uitgerust met 3 extra knoppen waaronder u de hoogtes opslaat. Zo stelt u bijvoorbeeld bij uw eigen werkplek een zit- en stahoogte in onder de geheugenstanden zodat het werkblad altijd op de juiste hoogte staat.

Het bedieningspaneel kan nóg uitgebreider. Sommige varianten, zoals onze eigen Arbo NPR Flex, hebben namelijk een alarmfunctie. Hiermee stelt u een aantal minuten in alsof het een wekker is. Nadat deze ingestelde minuten zijn verstreken gaat het alarm af. Dit werkt als geheugensteuntje om bijvoorbeeld na 30 minuten even te gaan staan. Benieuwd naar hoe dit precies werkt? Bekijk dan de onderstaande video waarin we het geheugen display van onze Arbo zit-sta bureau NPR Flex uitleggen.


Vragen? Stel ze gerust – of kom langs in onze showroom

Het uitkiezen van nieuwe bureaus kan knap lastig zijn. Welk model past het beste bij u? En welke kleuren matchen bij uw huidige interieur? Geen paniek. We helpen u graag! Neem bij vragen dus gerust contact met ons op. Wilt u de bureaus liever eerst met eigen ogen zien? U bent van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer, waar we meerdere verschillende zit-sta bureaus hebben staan. Onze medewerkers helpen u bij het maken van uw keuze met praktische adviezen, tips en uitleg. Neem contact met ons op voor een afspraak en kom langs!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.