Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Grijze bureaus

Bent u voor uw kantoorinrichting specifiek op zoek naar grijze kantoormeubelen? Dan zijn de grijze bureaus natuurlijk ook onmisbaar. Grijze bureaus brengen een industriële, maar rustige en ruimtelijke uitstraling met zich mee. Weten welke soorten wij aanbieden? Op deze pagina vindt u ál onze grijze bureaus.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Grijze bureaus kopen

Zoekt u een hoekbureau? Een standaard, recht bureau? Een zit-sta bureau? Of een benchwerkplek? In ons assortiment vindt u grijze bureaus in tal van soorten en maten. Elektrisch verstelbaar, manueel instelbaar of met een vaste hoogte; voor één, twee of zelfs vier personen. Er is keuze genoeg! En ook wat betreft de breedte van het bureau kunt u allerlei kanten op. Zo kunt u kiezen voor de standaard breedtemaat van 160 of 180cm, maar ook voor een klein bureau, van bijvoorbeeld 120 of 140cm. Liever een groot bureau? Dan bieden we in veel gevallen ook de mogelijkheid om voor een bureau van 200cm breed te gaan.


De mogelijkheden van een grijs bureau

Bij een groot deel van onze bureaus geldt dat u de kleur van het onderstel apart kunt kiezen van de kleur van het werkblad. Zoekt u een grijs bureau waarbij alleen het werkblad grijs is? Dan combineert u dit eenvoudig met een wit, zwart en in sommige gevallen ook antraciet onderstel. Liever een compleet grijs onderstel? Veel van onze bureaus zijn leverbaar met een zilvergrijs onderstel.


Verschillende bladkleuren

Onze werkbladen zijn van melamine en afgewerkt met een stootvaste ABS-rand. Dit maakt dat de bladen lang meegaan én mooi blijven. U heeft de keuze uit verschillende houtkleuren – waaronder tal van grijstinten. Kiest u voor het lichte, rustige pearl grey? Het stoere light oak? Of toch voor het robuuste grey wood? In elk van de gevallen geldt dat u kiest voor een stijlvolle grijstint, die perfect past in uw interieur en goed matcht met alle onderstelkleuren. Bovendien combineert u het grijze bureau goed bij een licht interieur, of juist bij gekleurde meubelstukken en accessoires, zoals een gestoffeerd akoestisch paneel of een bureaustoel.


Vraag naar de mogelijkheden

Zoals u ziet: er zijn veel verschillende opties. Erg fijn – al kan dit ook lastig zijn bij het maken van een keuze. Wilt u passend advies? Of wilt u eerst de specifieke kleurstalen bekijken? U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer; maak daarvoor een afspraak. Uiteraard kunt u ook direct tot bestellen overgaan als u wel al weet welk bureau u in uw kantoor neerzet. In onze webshop stelt u de bureaus eenvoudig samen en bestelt u binnen enkele klikken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het bureau zo snel mogelijk in uw kantoor staat!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.