Navigatie

Voetensteunen

(1 artikel)

Heeft u een te hoge werkplek en wilt u zorgen voor verlichting? Of merkt u juist dat u snel een verkeerde zithouding aanneemt? Een voetensteun helpt u bij beide problemen. Wilt u weten welke voetensteun u gaat helpen op uw werkplek? Op deze pagina vindt u ons assoritment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Voetensteunen kopen

Onmisbaar als uw werkplek een vaste hoogte heeft, en dus niet aan te passen is naar uw lichaamslengte. En ook ideaal als u regelmatig last heeft van uw rug, schouders en benen. De voetensteun. Een voetensteun helpt namelijk bij het aannemen van een ergonomische werkhouding; deze zorgt er namelijk voor dat uw bovenbenen in een hoek van 90 graden met uw onderbenen staan, waardoor uw houding voor minder spierspanning zorgt en u uw rug en nek automatisch rechter houdt.


Waarom kiezen voor een verstelbare voetensteun?

Een voetenverhoger onder uw bureau helpt bij het aannemen van een ergonomische werkhouding. Het voorkomt dat uw benen gaan hangen als u zit, en zorgt er daarbij voor dat de bloeddoorstroming op gang blijft en gestimuleerd wordt. Omdat iedereen anders is, is ook een goede zithouding voor iedereen anders. En juist daarom is het zo belangrijk dat een voetensteun verstelbaar is: zo past u hem precies aan naar uw eigen voorkeuren en wensen.


Maak uw werkplek compleet met het aanbod van Officetopper

In ons assortiment vindt u de verstelbare voetensteun. Dit voetenbankje ondersteunt de lage rugspieren, waardoor u minder moeite heeft om rechtop te zitten. Tevens helpt het de benen de ontspannen, waardoor u minder last heeft van beenspanningen als u te lang achtereen zit. Kortom: onze voetensteunen zijn budgetvriendelijke en eenvoudige oplossingen om tot een goede werkhouding te komen. Zo maakt u uw ergonomische werkplek compleet!


Haal uw voetenbankje snel in huis: bestel in onze webshop

Bent u overtuigd en wilt u onze verstelbare voetensteun bestellen? Dat profiteert u van allerlei voordelen. Zo ontvangt u maar liefst 20% korting op onze voetensteunen – en zijn deze uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat de voetensteun binnen 10 werkdagen onder uw bureau staat! Tevens is de voetensteun ideaal om mee te bestellen bij uw bestelling; uw producten worden namelijk gratis bij u bezorgd bij een besteding vanaf €300,- excl. btw!