Navigatie

Bureaulades

(0 artikelen)

Zorgen voor een clean desk? Uw spullen altijd bij de hand? Of meer overzicht creëren in uw notities of kantoorartikelen? Een lade voor uw bureau is een goede oplossing. Op deze pagina vindt u ons assortiment aan lades die u eenvoudig onder uw bureaublad monteert.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Bureaulades kopen

Zoekt u een bureau met lades, maar heeft u nog een prima bureau staan? Of heeft u juist een nieuw bureau naar wens gezien, maar heeft deze geen lades? De oplossing is erg simpel. In ons assortiment vindt u namelijk een aantal lades die u eenvoudig onder het bureaublad monteert. Zo creëert u in een handomdraai een bureau met lade, en heeft u al uw spullen en notities binnen handbereik.


Het voordeel van een bureau met lade

Een bureau met lade is ontzettend handig als u enkele spullen hebt die u niet continu op uw bureaublad wilt hebben. Notities, pennen, een nietmachine of zelfs een lekker tussendoortje. Met een bureaulade zorgt u voor een opgeruimd bureau, terwijl u tegelijkertijd niet hoeft te zoeken naar al uw spullen. Doordat de lades kleiner van stuk zijn dan bijvoorbeeld een ladenblok of complete archiefkast, behoudt u namelijk ook het overzicht.


Welke lades zijn er?

De pennenlades in ons assortiment zijn elk gemaakt van stevig metaal en daarnaast ook nog afsluitbaar. Dit maakt dat deze laden erg solide en veilig zijn. U kunt kiezen uit een witte of zwarte pennenlade, een enkeling is daarnaast verkrijgbaar in de kleuren zilvergrijs en antraciet. De bureaulades zijn eenvoudig te monteren onder het werkblad, en uittrekbaar zodat u gemakkelijk de hele inhoud kunt bereiken.


Creëer zelf uw bureau met lade; bestel bij Officetopper

Het is dus ontzettend simpel om uw eigen bureau met lade te maken, als u onze bureaulade bestelt. Heeft u een bureaulade naar wens gevonden? Bestel ‘m dan eenvoudig in onze webshop. U profiteert dan bovendien van hoge kortingen! Kijk gerust rond in onze webshop voor de rest van uw kantoormeubilair of -accessoires, en maak uw kantoorinrichting compleet met onze mooie items.