Navigatie

Kabelgoten

(1 artikel)

Wilt u ervoor zorgen dat alle kabels rondom uw werkplek netjes zijn weggewerkt? Dan is het aanschaffen van een kabelgoot voor uw bureau een goede oplossing. Op deze pagina vindt u de kabelgoten die wij in ons assortiment voeren.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een kabelgoot voor uw bureau kopen

Een monitor, computer en wellicht nog een laptop – inclusief oplader. Een los toetsenbord, een muis, een printer en een bureaulamp. Waarschijnlijk vindt u het allemaal op of rondom uw werkplek. En al die apparaten zorgen voor flink wat kabels rondom uw bureau. Wilt u ervoor zorgen dat de werkplekken in uw kantoor veilig zijn en opgeruimd ogen? Dan zijn kabelgoten onder uw bureaus de oplossing. Op deze pagina vindt u de universele kabelgoot die onder elk bureau gemonteerd kan worden.


Waarom is een bureau met kabelgoot zo belangrijk?

Alle losse kabels die we hierboven noemden, zorgen niet alleen voor een rommelig zicht. Ook zorgt het voor een minder veilige werkomgeving, doordat rondslingerende kabels een verhoogd risico op brand en ongelukken of schade met zich meebrengen. Een kabelgoot onder uw bureau is een eenvoudige oplossing, doordat u de kabels hierin veilig en netjes kunt opbergen. Tevens zorgt u hiermee voor meer structuur, een verminderde kans op knopen in de kabels én een ruimer werkblad, zonder kabels: een win-win-win-situatie, dus.


Welke bureau kabelgoten bieden wij?

De kabelgoot in ons assortiment is gemakkelijk te openen. Zo kunt u uw kabels eenvoudig opbergen, en kunt u ze ook eenvoudig bereiken als u ze nodig heeft. U past de kabelgoot bovendien eenvoudig aan op het onderstel van uw nieuwe werkplek, want de kabelgoot is beschikbaar in de kleuren wit, zilvergrijs en zwart. De kabelgoot is bovendien uitschuifbaar. De minimale breedte is 96cm, terwijl u hem uitschuift tot een maximale breedte van 166cm. Daarmee is de kabelgoot beschikbaar voor allerlei bureaus van diverse formaten.


Bestel uw kabelgoot in onze webshop

Bestelt u een aantal nieuwe werkplekken, en zoekt u hierbij een nieuwe kabelgoot? Bestel deze dan mee met uw bureaus. Uiteraard kunt u de kabelgoot of kabelgoten voor uw bureaus ook los bestellen; dan heeft u deze binnen 10 werkdagen in huis. Het montagemateriaal wordt meegeleverd, en de montage is eenvoudig uit te voeren. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.