Navigatie

Bureau Verhogers

(8 artikelen)

Heeft u al een aantal vaste werkplekken, maar wilt u wél genieten van het comfort van een zit-sta bureau? Dan zijn onze bureau verhogers ideaal. Op deze pagina vindt u de drie formaten die wij aanbieden!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Bureau verhogers kopen

Een bureau verhoger, ook wel zit-sta-verhoger genoemd, is een module die u op uw huidige bureau plaatst zodat u kunt profiteren van de voordelen van een zit-sta bureau. Deze module biedt namelijk een werkoppervlak voor zowel uw laptop of monitor, en uw toetsenbord, en is eenvoudig in hoogte verstelbaar. Door deze verhoger op uw bureau te plaatsen, kunt u zowel zittend als staand aan uw bureau werken.


Waarom kiezen voor een zit-sta verhoger?

Over het algemeen zitten we bij bureauwerk te veel en te lang. Daarom is het zo goed om het zittend werken af te wisselen met staand werken, om een statische belasting van de wervelkolom te voorkomen. Een bureau verhoger helpt hierbij. Deze verhogers stelt u eenvoudig in hoogte in, waardoor u zowel kunt zitten als kunt staan. En, extra fijn aan deze modules is dat u ze eenvoudig verplaatst. Heeft u de verhoger even niet nodig? Dan kan een collega hem gebruiken. De verhoger is tevens een budgetvriendelijke oplossing, doordat u niet een geheel nieuw bureau hoeft aan te schaffen. Dat scheelt geld, tijd, en ook moeite.


Welk formaat past bij u?

In ons assortiment vindt u zit-sta verhogers in de formaten small, medium en large. Deze formaten onderscheiden zich door middel van het werkoppervlak dat de module biedt en de maximale hoogte waarop u de module kunt instellen. Tevens zijn onze small en medium bureau verhogers beschikbaar in de kleuren wit en zwart, terwijl de large verhoger enkel verkrijgbaar is in het zwart.


Eerst uitproberen of meteen bestellen?

Bent u overtuigd en ziet u de functionaliteiten en voordelen van de zit-sta verhoger helemaal zitten? Bestel hem dan direct in onze webshop en profiteer van maar liefst 25% korting! Twijfelt u nog of de bureau verhoger bij u past? Kom dan langs in onze showroom! Hier staan een aantal exemplaren, waardoor u helemaal zelf kunt ontdekken of de bureau verhoger iets voor u is. Neem contact met ons op en maak een afspraak.