Navigatie

Wiebelkrukken

(0 artikelen)

Zoekt u een ergonomische oplossing voor uw gezonde kantooromgeving? Een praktisch zitmeubel ter afwisseling van een bureaustoel? Dan is een wiebelkruk een geweldige oplossing. Op deze pagina leest u meer over deze ergonomische krukken en bekijkt u ons complete assortiment.

najaarsactie gratis telefoonhouder

  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Wiebelkrukken kopen

Een gezonde kantooromgeving wordt steeds belangrijker. En ook zien we dat deze niet alleen bestaat uit een bureau en bureaustoel. Hele dagen achtereen zitten is immers niet goed voor het lichaam, en dus is er een opkomst van producten die ervoor zorgen dat u eenvoudig afwisselt van werkhouding. Zitten, staan, maar ook bewegen. Een wiebelkruk, ook wel balanskruk, bewegingskruk of ergonomische kruk genoemd, helpt bij het aannemen van een gezonde, actieve zithouding. In ons assortiment vindt u verschillende van deze wiebelkrukken. Elk in hoogte verstelbaar, zodat u altijd op de juiste hoogte werkt.


De voordelen van een wiebelkruk op kantoor

Een bureaustoel kan ervoor zorgen dat u al gauw een ‘ineengezakte’ houding aanneemt. Dit heeft negatieve effecten op uw wervelkolom én de longen krijgen minder ruimte, waardoor er te weinig zuurstof in het bloed terecht komt en u zich al snel wat vermoeider voelt. Een wiebelkruk gaat dit tegen. Met deze balanskrukken neemt u immers een actieve zithouding aan: doordat de kruk is uitgevoerd met een bolle voet of roteerbare zitsteun, is uw lichaam continu bezig zichzelf in balans te houden. Hierdoor neemt u vanzelf een rechtere zithouding aan en verdwijnt de meeste druk op uw rug, nek en longen. Uiteraard is afwisseling van groot belang: een bureaustoel zorgt voor de juiste ondersteuning, dus wissel door de dag heen regelmatig af tussen het zitten op een bureaustoel, het werken op een wiebelkruk en staand werken.


Diverse opties mogelijk

In ons assortiment vindt u verschillende wiebelkrukken die perfect passen binnen een verantwoorde kantooromgeving. Elk voorzien van een stabiele neiging voor de juiste zithouding én de stoelen zijn elk in hoogte verstelbaar. Hoe ze onderling van elkaar verschillen? Zowel wat betreft type zitting en materiaal, als mate van hoogteverstelling. Daarnaast heeft u bij een aantal krukken ook de keuze uit verschillende kleuren. Zo kiest u precies waar u behoefte aan heeft én wat past binnen uw kantoorinrichting.


Balanskruk bestellen? Kies voor Officetopper.com

Bent u overtuigd van de voordelen van de wiebelkrukken? Maak dan een keuze uit de verschillende soorten en bestel ‘m in onze webshop! Heeft u een grote partij nodig? Ook geen probleem; ook grotere aantallen bestelt u eenvoudig bij Officetopper.com. Wenst u advies of meer informatie over de verschillende krukken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Grote aanvraag?

×

Heeft u meerdere werkplekken nodig? Of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!

 

Meer informatie? Lees het op de pagina Complete kantoorinrichting.