Navigatie

Officetopper kantoormeubelen een groot assortiment nieuw en gebruikt kantoormeubilair

9 Artikel(en)

Een bureaustoel kopen wordt vaak gezien als de lastigste opgave binnen het inrichten van het kantoor. Hoe moet de stoel er uit zien? Waar moet de stoel aan voldoen? Wat is het verschil tussen alle stoelen? Vaak is er zoveel keuze dat het niet duidelijk is welke stoel nu bij u past. Om u bij deze keuze te helpen hebben wij 5 tips op rijtje gezet.

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Mario Cotov

Waarom een clean desk?

29-04-2016 12:20

Waarom een clean desk

Clean desk, dat is tegenwoordig geen onbekend begrip meer. Steeds meer bedrijven voeren een clean desk policy (ook wel bekend als schoon bureau beleid), maar waarom? Hoe voer je zo'n beleid en hoe zorg je er voor dat de bureaus op het kantoor ook echt "clean desks" zijn en blijven? In deze blogpost kom je erachter!

Reacties | Geplaatst in Nieuws Tips Kantoorinrichting Productiviteit door Mario Cotov

De Super Bureaustoel

14-04-2016 08:49

Audi super bureaustoel Officetopper

[Video] Dit keer geen zit-sta bureau of tips hoe je het beste op een bureaustoel zit, maar een super moderne bureaustoel!

Reacties | Geplaatst in Nieuws Merken Officetopper door Mario Cotov

akoestiek op het kantoor

[Infographic] De akoestiek op het kantoor te verbeteren? Een kantoor met een harde vloer of groot glasoppervlak en zonder akoestisch systeemplafond heeft vaak last van galm. Pratende collega’s, een spelende radio en rinkelende telefoons zijn soms erg gezellig, maar een slechte ruimteakoestiek heeft invloed op je concentratie, prestatie en gezondheid. Wij hebben een aantal facts, fabels en oplossingen verzameld!

Stoelen reinigen

14-03-2016 15:22

Banner gebruikte stoelen reinigen Officetopper

Er zijn een aantal belangrijke punten waar je op moet letten wanneer je een gebruikte (bureau)stoel koopt: is de stoel beschadigd, werken alles functies/opties en is de stoel schoon! Dit laatste punt wordt in deze post uitgelicht. 

Reacties | Geplaatst in Nieuws Tips Gezondheid Officetopper Werkplek door Officetopper

herken-jij-apple-uber-en-google-aan-hun-kantoor

Herken jij grote bedrijven zoals Apple, Uber en Google aan hun kantoor? Test het hier!

Reacties | Geplaatst in Nieuws Merken Kantoorinrichting Werkplek door Mario Cotov

Hoe zit jij op een bureaustoel

[Infographic] Als je snel kijkt lijken bijna alle bureaustoelen wel op elkaar. Maar waar je niet overheen kunt kijken zijn de verschillende zithoudingen van de mensen die op de stoel zitten. Benieuwd wat voor type bureaustoelzitter jij bent?

Reacties | Geplaatst in Nieuws Gezondheid Productiviteit Infographic door Officetopper

North Cape Collectie

21-10-2015 09:42

North Cape

Design op het kantoor is fantastisch, maar vaak ook duur. De North Cape collectie valt niet in deze (dure) categorie. In de post van deze week lees je alles over de betaalbare North Cape stoelen!

Reacties | Geplaatst in Nieuws Kantoorinrichting Officetopper door Officetopper

kantoor typetjes

[Infographic] Een nieuwe woensdag dus een nieuwe blogpost. Dit keer een mooi overzicht van bekende typetjes die je op elk kantoor tegenkomt. Herken jij één van je collega's of misschien jezelf?

Labels:

Reacties | Geplaatst in Nieuws Officetopper Infographic door Mario Cotov

9 Artikel(en)